Kíséretet igénylek

Európa vagy más földrészről keresel kísérőt utazáshoz, üzleti tárgyalásra, baráti összejövetelre, koncertre, esküvőre? Regisztráció után meg tekintheted a kísérők fénykepeit, bemutatkozását vagy közvetlen kapcsolat: Forró Magda Telefon – Viber – WhatsApp +36 20 9266466
A kísérést igénylők általában üzletemberek/asszonyok, vállalkozók, Magyarországon és külföldön tartózkodó külföldiek, illetve olyan pozícióban lévők, akiknek különösen fontos a kellemesen eltöltött szabadidő mellett a diszkréció. Társadalmi helyzetüknél fogva rendszeresen meg kell jelenniük üzleti vacsorákon, estélyeken, tárgyalásokon, szakmai rendezvényeken, kiállítások-bemutatók megnyitóin, színházban, külföldi-belföldi utazásokon vagy bármilyen más rendezvényen.

Közvetítés igényelhető Európa, Kanada, Egyesült Államok, Ausztrália, egyéb országokban is. Kíséret igényléséhez regisztráció szükséges. Regisztráció nem lesz látható internetes oldalunkon. Kizárólag közvetítés igényléshez, bonyolításához szükségesek a benne foglaltak. Az adatokat bizalmasan kezeljük, külső személyek nem láthatják.

Regisztráció nem kötelező, telefonon is felveheted velünk a kapcsolatot. Web oldalunkon látható bemutatkozások nyilvántartásunk csak egy részét tükrözi, irodánkat felkeresve nagyobb adatbázisból választhatsz.

Közvetlen kapcsolat: Forró Magda Telefon – Viber – WhatsApp +36 20 9266466
Az egyszeri közvetítési díj – 40 000 Ft/ 1 fő – közvetítésére vonatkozik, semmilyen egyéb tevékenységre nem utal.
Féléves tagdíj 80.000-Ft mely hat hónapig érvényes, ez alatt folyamatosan igényelhetsz újabb közvetítést.
A kiválasztott értesítését a közvetítési díj beérkezése után kezdjük meg.

A szolgáltatás etikai szabályai mindkét félre vonatkozóan.

1.) A szexuális szolgáltatás elvárása nem legális, szimpátia kapcsolatotokat közvetít irodánk.
2.) Irodánk csak a közvetítést vállalja a kísérést igénylő és a kísérést vállaló között, az már csak kettőjükön múlik, hogy megelégedéssel nyugtázzák-e találkozójukat.
3.) Elérhetőség kiadása (telefonszám, e-mail cím, személyes bemutatás) a kiválasztott személy értesítése, pozitív válasza után történik meg.
4.) Ez egy kísérő szolgáltatás, ezért elvárt, hogy tisztelettel viseltessék a másik fél iránt.
5.) Irodánk az információkat a lehető legnagyobb diszkrécióval kezeli.